Ik zoek hulp


De eerste stap

Je merkt al een tijd dat je niet sterker bent dan de drang om iedere keer weer toe te geven aan je verslaving. Je bent nu zover dat je zegt: “Het is genoeg, ik wil nu van mijn verslaving af! Wie kan mij helpen?”

Het feit dat je op deze pagina bent, is al een zeer belangrijke eerste stap. De eerste voorwaarde voor succesvol stoppen met een verslaving is erkennen dat je een probleem hebt en dat je hulp nodig hebt.

Als je serieus gemotiveerd bent om er aan te werken, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik gun je namelijk mijn herstel en weet waar ik het over heb. Ook weet ik tegen welke obstakels je aan loopt en welke schaamte je moet overwinnen.

Als dit is wat je zoekt, dan raad ik je aan het contactformulier in te vullen, ik zal daarna contact met je opnemen voor het maken van een afspraak voor een intakegesprek.